Ja, dat kan zeker! We richten samenwerkingen altijd naar aanleiding van de wens van onze partner. Wil je dat wij werkzaamheden uitvoeren uit jullie naam dan kan dat. Willen jullie dat we werkzaamheden uitvoeren uit naam van OMKT dan kan dat ook!

Hier zijn meerdere mogelijkheden in. Sommige partners vinden het fijn als we rechtstreeks contact onderhouden met de eindklant. Sommige partners willen juist alles in eigen hand houden. In dat geval contacten en rapporteren we rechtstreeks aan de partner. Bij onze White Label Google Ads oplossing is dit ook beide mogelijk.

Uiteraard! Veel online marketing bureau’s vinden het moeilijk om hun SEA-personeel naar een hoger niveau te tillen en schakelen onze hulp in. Dit kan met algemene training, maar ook in verschillende disciplines met gerichte training voor bijvoorbeeld Google Shopping, de verschillende strategieën of het optimalisatieproces. Meer hierover is te lezen op onze ‘SEA Training‘ pagina

Dit kan zeker. We werken ook samen met salesbedrijven en ZZP-ers uit andere online marketing disciplines die hun klant wél op weg willen helpen met de SEA-vraag en er liever verder geen tijd voor vrijmaken. Heb je leads die klant worden? Hier ontvang je dan een blijvende commissie over! Wil je hier gebruik van maken? Kijk dan even op onze pagina om partner te worden.

Dit kan. We werken voor verschillende partijen inhouse. Dit varieert van 1 dag in de week tot partijen die ons inschakelen als hun complete inhouse SEA-afdeling. We werken dan volledig mee in jullie team en zorgen er voor dat jullie klanten goed geholpen worden. Op deze manier is het mogelijk om bijvoorbeeld Google Ads aan te bieden zonder meteen een specialist aan te nemen voor 40 uur, terwijl je misschien maar 10 uur aan klanten hebt. Over deze oplossing is meer te vinden op de pagina White Label Google Ads en SEA Interim.

We zijn erg allround. We werken met Google Ads tekstadvertenties, Google Shopping, RLSA, Re-marketing, Displayadvertenties, Video-advertenties, Google 360, Bing Ads, we maken strategieën, gebruiken slimme biedstrategieën, scripts, sturen op ROI / ROAS, CPA, Brandingcampagnes en nog veel meer.
Dit is erg breed. We werken voor uiteenlopende opdrachtgevers. Sommige eindklanten hebben een advertentiebudget van 200 euro per maand en bij andere is het budget oneindig. Daarnaast kunnen we naar verschillende doelstellingen toe werken. Denk hierbij aan meer naamsbekendheid, meer directe verkopen, een beter rendement of gewoon meer websitebezoekers.

Ja, dit kan zeker. We snappen dat alle mogelijkheden soms ingewikkeld zijn en kunnen jullie goed adviseren in een net voorstel wat voor zowel jullie als de eindklant interessant is. Hebben jullie toevallig zo’n vraagstuk liggen? Neem dan contact met ons op en we helpen je hier graag mee!

Ja, dit klopt. Bedrijven die geen producten verkopen gaan we natuurlijk geen Google Shopping als training inplannen. Al onze SEA-trainingen zijn hands-on en zijn direct van toepassing op jullie account(s). Voor de training van start gaat verdiepen we ons in jullie doelstellingen en de status van jullie account(s)

Goede vraag. Dit kan op verschillende manieren. Wat veel gebeurd is het volgende: Een eindklant die al klant is bij onze partner vraagt of deze partner ook SEA-activiteiten uit kan voeren. Dit doe je natuurlijk alleen maar als je hier ook echt goed in bent. Bij veel SEO-specialisten is dit niet het geval (ze zijn tenslotte SEO-specialist). Wij worden dan ingeschakeld en gaan samen kijken wat een goede strategie kan zijn om de doelstelling van de eindklant te bereiken. Hier komt een offerte en uiteindelijk een samenwerking uit. De keuze is aan de SEO-specialist of wij het contact met de eindklant doen of dat de SEO-specialist dit zelf doet. Daarnaast is het mogelijk om vanuit jullie naam de werkzaamheden uit te voeren. Wil je meer weten over deze oplossing? Neem dan contact met ons op.

Dat kan. We krijgen regelmatig leads aangeleverd van website / webshopbouwers. Voor iedere lead die klant wordt ontvangt de website / webshopbouwer een blijvende maandelijkse en doorlopende commissie, zolang de aangebrachte lead klant blijft. Is dit voor jou van toepassing en lijkt dit je interessant? Meld je dan aan als partner!