SEA Training

stapsgewijs doorgroeien naar een hoger niveau?

SEA Training voor uw personeel?

Via OMKT is het mogelijk om het niveau van uw SEA-personeel te verhogen.

Op wekelijkse basis geven wij 1 op 1 trainingen aan SEA-personeel van online marketing bureau’s, ondernemers en aan online marketeers werkzaam bij webshops en bedrijven die diensten als service aanbieden. De SEA-training is altijd aangepast op het niveau van de deelnemers en het desbetreffende account.

De meest genoemde redenen voor een SEA-training zijn:
– De ontwikkeling binnen SEA gaat te snel om zelf alles bij te houden
– Ik ben kundig in Google Search, maar van Shopping is mijn kennis te laag
– Mijn Ads account kan beter, maar ik wil het niet uitbesteden
– We willen de kennis graag in huis halen

Onze SEA-trainers hebben al tientallen personen getraind en opgeleid tot volwaardige SEA-specialisten. Dit komt voort uit jarenlange ervaring, de grote vraag uit de markt en de effectieve methodes die we hanteren. De trainingen zijn hands on, direct toepasbaar en op die manier dus nuttig op meerdere manieren. De kennis van de mogelijkheden, het verbeteren van de analytische eigenschappen, het herkennen van patronen én het verbeteren van het account worden aangepakt.

SEA Training door OMKT:

Wij passen onze trainingen volledig aan op de situatie van onze afnemer. Hierbij houden we rekening met de branche, de doelstellingen, kanalen die worden ingezet, het niveau van de personen die we mogen trainen en meer. Of het nou gaat om een webshop, dienstenwebsite, een multinational of een zelfstandig ondernemer die alles het liefst zelf doet. Wij bieden de oplossing.

Lijkt het u interessant om dieper in te gaan op de mogelijkheden voor het volgen van een training? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder!

SEA Training volgen?

Maak direct een afspraak
met één van onze experts