Verschillende SEA disciplines:

Alle onderstaande SEA disciplines zijn mogelijk bij ons White Label Google Ads oplossing, onze SEA trainingen, Interim SEA en als Partner op afstand.

Google Ads is het advertentieprogramma van Google. Hieronder vallen al veel verschillende disciplines, namelijk:
– Tekstadvertenties op Google.nl
– Remarketing op Google.nl
– Remarketing in het displaynetwerk
– Google Shopping
– DSA
– Het Google displaynetwerk
– Videoadverteren
– B2B functie in Google Ads
– Adverteren in / voor mobiele Apps
Met Google Ads tekstadvertenties zorg je er voor dat je advertenties naar voren komen als potentiële klanten zoeken op interessante zoekwoorden. Deze personen klikken op je advertentie, komen op je website en kunnen een aankoop of een aanvraag doen.
Met dynamische tekstadvertenties gaat Google zelf op zoek naar interessante termen. Google geeft zelf ideale koppen neer voor het zoekwoord en stuurt de potentiële klant naar de juiste pagina. De nieuwe interessante termen komen in de data tevoorschijn en daar kunnen wij dan weer op door optimaliseren naar meer massa.
Iedereen kent het. Je bekijkt een paar schoenen, een vakantie of een boek op internet. Je koopt dit pas als je 100% bent overtuigd. Hier zorgt (dynamische) remarketing voor. Je ziet het product vaker, je verlangen groeit en je gaat tóch opnieuw naar die site toe om het alsnog te bestellen. Dit kan ook bij jouw webshop! Bied je alleen diensten aan? Dan kan je gebruik maken van algemene remarketing.
Dit noemen we RLSA (remarketing list search ads). Het is zeer interessant om eerdere websitebezoekers die later nóg eens Googelen je advertentie te tonen, omdat er vaak bij het 2de, 3de of 4de websitebezoek een aankoop / aanvraag plaats vindt.

Google Shopping is ideaal voor webshops. Toon je productafbeelding, titel, beschrijving én prijs aan je potentiële klanten voordat ze doorklikken naar je website. Met al deze informatie beschikbaar vóór een klik is de kans op een verkoop groot. Dit is ook te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld RLSA. Kortom, een van de mooiste SEA disciplines.

Op miljarden websites verspreid over het hele internet zie je banners voorbij komen. Deze banners worden aan je getoond gebaseerd op eerder bezochte websites, interesses, geslacht, leeftijd, hobby’s en nog veel meer. Een ideale manier om je bestaan te laten zien aan je doelgroep. Zoeken ze niet naar jou? Dan gaan wij op zoek naar hen!
Veel mensen vinden video-reclames voordat een filmpje op YouTube begint irritant. De marketinggedachte erachter is echter geniaal. Mensen MOETEN verplicht minimaal 5 seconden naar jouw advertentie kijken en gaan je tóch onthouden. Zet je dit in de juiste frequentie in bij de juiste doelgroep dan werkt dit in je voordeel. Dit is óók mogelijk in combinatie met remarketing.
Er zijn veel adverteerders op Google die enkel aan zakelijke klanten verkoopt. Sinds kort is het mogelijk om enkel zakelijke gebruikers te targeten via Google.nl
Óók Apps kan je promoten middels Google Ads. Dit is een enorme markt waar veel bedrijven niet bij stilstaan. Veel van deze apps tonen ook advertenties. Een mooie kans om hier jouw boodschap te tonen aan je publiek.
Na Google in Bing.com de meest gebruikte zoekmachine in Europa. Bing bevat ongeveer 10% van het zoekvolume van Google, is goedkoper per klik én maakt het mogelijk om twee keer getoond te worden per pagina in de advertenties. Wat ons opvalt is dat het conversiepercentage hoger ligt dan gemiddeld en er meer zakelijke gebruikers zijn.
Ook via Bing is het tegenwoordig mogelijk om gebruik te maken van Shopping. Hier maken nog maar weinig webshops gebruik van (in vergelijking met Google) dit resulteert in lagere kosten per klik en minder concurrentie.
Met al onze oplossingen kunnen we webshops goed op weg helpen. Van het opzetten van een strategie, tot het opbouwen, uitbouwen, optimaliseren en het bereiken van doelen.

Leads / offerte aanvragen genereren of je naamsbekendheid vergroten voor je bedrijf dat diensten levert? Neem contact met ons op!